Feliz Natal 2017

Net als voorgaande jaren wil SOLidariedade alle kinderen in het Centro Franciscano een kerstfeest aanbieden met voldoende en lekker eten voor de hele familie.

Daarom organiseren we weer een FELIZ NATAL actie.

Wij vragen u een kerstpakket te schenken.

 Elke familie krijgt een pakket dat is afgestemd op het aantal personen in die familie. In het pakket zitten basisproducten zoals rijst, bonen, meel, suiker, zout, olie en melk, maar ook een aantal feestelijke producten zoals koffie, vruchtensap, macaroni en popcorn. We kopen alle producten lokaal. Het versturen van pakketten vanuit Nederland is duurder en op deze manier wordt de lokale economie gestimuleerd. Buiten de kosten van de producten worden er geen andere kosten gemaakt. Mark, Anouk en een  aantal vrijwilligers zorgen voor het inpakken van de pakketten.

 U kiest zelf welk pakket u wilt doneren, maar natuurlijk is elke bijdrage welkom!

Foto pakketten

U kunt uw kerstpakket doneren tot 1 december 2017.

IBAN NL66RABO0356202364 t.n.v. SOLidariedade o.v.v. Feliz Natal.

 

Belangrijk om te weten:

  • Snel, veilig en gemakkelijk doneren kan via Whydonate.
  • De helft van uw donatie voor de Feliz Natal actie wordt gebruikt voor de projecten van SOLidariedade in Brazilië.
  • Natuurlijk kunt u ook een kerstpakket schenken met een groep mensen: uw collega’s, leesclub, klas, familie, zangkoor, school, vrienden, harmonie, straat of sportvereniging.
  • Als er niet voldoende kerstpakketten gedoneerd worden voor alle families, zorgen Mark en Anouk er voor dat uit elk pakket items worden gehaald zodat er uiteindelijk voor elke familie een kerstpakket is.

Vragen of meer informatie nodig? U kunt ons mailen via: stichtingsolidariedade@gmail.com.

 

Dank voor uw kerstpakket!