SOLidariedade is voor de uitvoering van haar werk afhankelijk van donaties. Er wordt gestreefd naar minimale overheadkosten, zodat minstens 90% van de gelden aan het project besteed kunnen worden.

In 2016 is 93,6% van de uitgaven besteed aan het project.

SOLidariedade is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). U kunt SOLidariedade vinden in het ANBI register van de Belastingdienst. Giften aan een ANBI zijn onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar.

Doneren kan via:

  • Een eenmalige donatie op IBAN NL66RABO0356202364 t.n.v. SOLidariedade. BIC code: RABONL2U. Plaats: Sittard-Geleen.
  • Een periodieke donatie, bijvoorbeeld maandelijks. Als u deze gift vastlegt in een schenkingsovereenkomst met SOLidariedade dan is uw gift volledig aftrekbaar van uw belastbaar inkomen. Meer informatie over deze manier van doneren vindt u in Informatie over periodiek schenken aan SOLidariedade, u kunt de Schenkingsovereenkomst SOLidariedade hier downloaden.
  • Uw creditcard, iDEAL of PayPal op de website Geef.nl of de Facebookpagina van SOLidariedade.
  • Uw telefoon met de app van Whydonate
  • Uw bedrijf. SOLidariedade is aangesloten bij ITdonations. Afgeschreven ICT apparatuur wordt door ITdonations – gratis – opgehaald, verwerkt en geschoond en vervolgens wordt de restwaarde gedoneerd SOLidariedade. ITdonations werkt internationaal.

Kies hier uw bank:

ABN-AmroING

RabobankSNS bank

ASN bankTriodos Bank